KUNDSERVICE

Läs igenom de vanligaste ställda frågorna nedan innan du kontaktar oss. Om du inte hittar svaret på din fråga kontaktar du oss via kontaktformuläret.

 

ORDERFRÅGOR

Vi accepterar betalning via Klarna Checkout. Du kan välja att betala mot Klarna Faktura 14 dagar, Klarna Konto/Delbetalning, kort (Visa/Mastercard) samt internetbank.
Till alla beställningar tillkommer en subventionerad fraktavgift på 39 kr.
Ditt paket levereras normalt inom 2-5 vardagar.

Enligt distansavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du mottagit dina varor. Ångerrätten gäller under förutsättning att varan hålls i väsentligen oförändrat skick och de fall varan är plomberad skall denna vara obruten. Kontakta kundtjänst för att returnera dina varor.
Alla beställningar skickas diskret i en box utan logotyper.

 

PRODUKTFRÅGOR

Alla kvinnor som fyllt 18 år kan använda Easybust produkter med vissa undantag: Använd inte våra produkter under graviditet eller under amning. Gör ett uppehåll med behandlingen under menstruation och påbörja behandlingen igen när menstruationen är över. Vi rekommenderar inte kvinnor under 18 år att använda våra produkter. Om du intar mediciner rekommenderar vi att rådfråga läkare innan användning.

disclaimer small

Det finns inga kända biverkningar.

disclaimer small

En studie* visar att ingrediensen som Easybust metoden innehåller fungerar för cirka 9 av 10 användare. I studien upplevde hela 94% att brösten blivit fastare bröst medans 9 av 10 upplevde en förstoring av brösten.

*Källa: Chulalongkorn University

disclaimer small

Det går  att behandla med våra produkter om man använder minipiller eller P-piller. Våra produkter försämrar inte effekten på det preventivmedel man använder.

disclaimer small

Nej, våra produkter är inte testade på djur.

disclaimer small

Nej, man går inte upp i vikt av att använda Easybust.

disclaimer small

När man är klar med sin behandling och är nöjd med sitt resultat rekommenderar vi att man utför det vi kallar för efterbehandling. Vi rekommenderar att man gör detta så länge man vill vara säker på att bibehålla hela det resultatet man har uppnått under behandlingen. Slutar man med efterbehandlingarna riskerar man att tappa en del av resultatet man har uppnått. Att utföra efterbehandlingarna är självklart endast en rekommendation av oss. Alla våra produkter innehåller naturliga Fytoöstrogener, man kan således välja själv vilken produkt man vill utföra sina efterbehandlingar med. Då man endast behöver efterbehandla ett fåtal gånger i månaden blir kostnaden låg. Vi rekommenderar att man inkluderar Easybust i sina skönhetsrutiner på samma sätt som skönhetsprodukter, smink osv. Våra produkter kan även ge bättre kvalité på hår, hud och naglar.

disclaimer small

Hur lång tid det tar innan man uppnår resultat är individuellt. Vi rekommenderar att börja behandla i 3-4 månader för att sedan fortsätta att behandla om önskat resultat ännu inte är uppnått.

disclaimer small

 

FAKTURAFRÅGOR

Har du frågor om din Klarna Faktura? Kontakta då Klarna på +46 (0)8 – 120 120 10 eller här.

klarna_original

 

KAN DU INTE HITTA SVARET? KONTAKTA OSS!

Om din fråga gäller en beställning, vänligen fyll i ert ordernummer när ni kontaktar oss.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ordernummer

Ditt meddelande

Disclaimer: De Kundbetyg som visas på denna hemsida har skrivits av riktiga människor och vi kan således inte garantera riktigheten i påståendena. Resultat kan variera från person till person och vi kan inte garantera ett visst resultat. Påståenden på denna hemsida har inte utvärderats av FDA/Läkemedelsverket. Easybust är ett kosttillskott och är inte till för att diagnosticera, behandla, bota eller förebygga sjukdom. Easybust skall inte användas av personer under 18 år eller under graviditet/amning. Om du har ett sjukdomstillstånd eller tar mediciner, rådfråga din läkare innan användning.